Bestseller

Bouwhekdoek PVC 510 grams

Vandaag voor 15:00 besteld = Morgen geleverd

Bouwhekdoeken van 510 grams PVC worden veel gebruikt bij bouwprojecten, festivals en evenementen.

Enkelzijdige full color print in hoge resolutie.

Standaard formaat 338 x 174 cm.

PVC 510 grams.

Brandvertragend (B1-gecertificeerd).


Door te kiezen voor “ontwerp en bestel” kun je je bouwhekdoek op maat ontwerpen en na het ontwerpen direct bestellen.

Heb je al een bestand kies dan voor “ontwerp later en bestel” je kunt dan je bestand uploaden na het bestellen. Je bestand wordt dan direct gecontroleerd op formaat en resolutie.
€ 89,00
Incl. btw: €
Totaalprijs:

onze beloftes

Zeker in kwaliteit

  • Next day delivery*
  • Zelf online ontwerpen
  • Gratis verzonden
  • 100% tevredenheidsgarantie

vragen?

contactformulier

510 grams PVC is een veel gebruikt materiaal voor het drukken van bouwhekdoeken. Bouwhekdoeken zijn geschikt als afzetting van bouwplaatsen of decoratie van bijvoorbeeld een festivalterrein of evenement. Het materiaal is winddoorlatend en uw boodschap zal duidelijk overkomen. Door de kleine gaatjes kan de wind erdoorheen komen en zal er minder spanning op het doek komen. Het doek heeft een standaard formaat van 338 x 174 cm.

Spandoek PVC 510 grams wordt ook wel zeildoek of bisonyl doek genoemd.

Specificaties
Bestseller Bestseller
Bedrukking Full Color

Om je bestelling binnen de gewenste tijd te kunnen uitvoeren hebben wij de te drukken bestanden binnen de gestelde tijd nodig.

Voor onze textiel producten kun je na het afronden van je bestelling de bestanden/foto's/logo's etc. uploaden. Wij maken dan een digitale drukproef voor je. Nadat je deze hebt goedgekeurd nemen wij je bestelling in productie.

Bij de andere producten kun je je ontwerp online maken. Wil je dit niet en heb je je bestanden al opgemaakt volgens de aanleverspecificaties? na het afronden van je bestelling krijg je de mogelijk om eenvoudig je bestand(en) of ontwerp(en) aan ons sturen.