Dranghekdoek Mesh

Vandaag voor 15:00 besteld = Morgen geleverd

Dranghekdoeken bestellen gemaakt van winddoorlatend Mesh doek om uw sponsors meer exposure te bieden tijdens bijvoorbeeld een wielerwedstrijd, marathon of ander evenement.

Enkelzijdige full color print in hoge resolutie.

Winddoorlatend Mesh doek.

Standaard formaat 215 x 73 cm.

Brandvertragend (B1-gecertificeerd).


Door te kiezen voor “ontwerp en bestel” kun je je spandoek op maat ontwerpen en na het ontwerpen direct bestellen.

Heb je al een bestand kies dan voor “ontwerp later en bestel” je kunt dan je bestand uploaden na het bestellen. Je bestand wordt dan direct gecontroleerd op formaat en resolutie.
€ 25,00
Incl. btw: €
Totaalprijs:

onze beloftes

Zeker in kwaliteit

  • Next day delivery*
  • Zelf online ontwerpen
  • Gratis verzonden
  • 100% tevredenheidsgarantie

vragen?

contactformulier

Een dranghekdoek gebruiken op een locatie met veel wind? Gebruik hiervoor MESH! Mesh doek is een PVC doek met een gaatjes structuur waardoor het materiaal deels doorzichtig en meer lucht en wind doorlaat.

Ideaal om te gebruiken op winderige plekken bij een marathon, wielerwedstrijd of ander evenement waarbij dranghekken worden geplaatst. De dranghekdoeken hebben een standaard formaat van 215 x 73 cm.

Specificaties
Hoogte 73 cm
Materiaal MESH
Bedrukking Full Color

Om je bestelling binnen de gewenste tijd te kunnen uitvoeren hebben wij de te drukken bestanden binnen de gestelde tijd nodig.

Voor onze textiel producten kun je na het afronden van je bestelling de bestanden/foto's/logo's etc. uploaden. Wij maken dan een digitale drukproef voor je. Nadat je deze hebt goedgekeurd nemen wij je bestelling in productie.

Bij de andere producten kun je je ontwerp online maken. Wil je dit niet en heb je je bestanden al opgemaakt volgens de aanleverspecificaties? na het afronden van je bestelling krijg je de mogelijk om eenvoudig je bestand(en) of ontwerp(en) aan ons sturen.

Andere producten die mogelijk iets voor jou zijn!