Dranghekdoek

Vandaag voor 15:00 besteld = Morgen geleverd

Dranghekdoeken van 510 grams PVC worden veel gebruikt langs het parcours van marathons, wielerwedstrijden en andere (sport)evenementen.

Enkelzijdige full color print in hoge resolutie.

PVC 510 grams.

Standaard formaat 215 x 73 cm.

Brandvertragend (B1-gecertificeerd).


Door te kiezen voor “ontwerp en bestel” kun je je dranghekdoek op maat ontwerpen en na het ontwerpen direct bestellen.

Heb je al een bestand kies dan voor “ontwerp later en bestel” je kunt dan je bestand uploaden na het bestellen. Je bestand wordt dan direct gecontroleerd op formaat en resolutie.
€ 25,00
Incl. btw: €
Totaalprijs:

onze beloftes

Zeker in kwaliteit

  • Next day delivery*
  • Zelf online ontwerpen
  • Gratis verzonden
  • 100% tevredenheidsgarantie

vragen?

contactformulier

510 grams PVC is een veel gebruikt materiaal voor het drukken van dranghekdoeken. Dranghekdoeken zijn zeer geschikt om sponsors meer exposure te bieden langs bijvoorbeeld het parcour van een marathon of wielerwedstrijd. Standaard formaat van een dranghekdoek is 215 x 73 cm.

Spandoek PVC 510 grams wordt ook wel zeildoek of bisonyl doek genoemd.

Specificaties
Hoogte 73 cm
Materiaal PVC 510 grams
Bedrukking Full Color

Om je bestelling binnen de gewenste tijd te kunnen uitvoeren hebben wij de te drukken bestanden binnen de gestelde tijd nodig.

Voor onze textiel producten kun je na het afronden van je bestelling de bestanden/foto's/logo's etc. uploaden. Wij maken dan een digitale drukproef voor je. Nadat je deze hebt goedgekeurd nemen wij je bestelling in productie.

Bij de andere producten kun je je ontwerp online maken. Wil je dit niet en heb je je bestanden al opgemaakt volgens de aanleverspecificaties? na het afronden van je bestelling krijg je de mogelijk om eenvoudig je bestand(en) of ontwerp(en) aan ons sturen.