Foto op Aluminium - 3 mm geborsteld Aluminium

Laat je foto of logo printen op geborsteld aluminium en creëer een moderne industriële look. De 3 mm aluminium plaat is geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik.

Moderne industriële look.

Makkelijk te bevestigen.

Haarscherpe print.


Na het afronden van je bestelling kun je je foto op aluminium ontwerpen of je bestanden aanleveren.
€ 45,00
Incl. btw: €
Totaalprijs:

onze beloftes

Zeker in kwaliteit

  • Next day delivery*
  • Zelf online ontwerpen
  • Gratis verzonden
  • 100% tevredenheidsgarantie

vragen?

contactformulier

Geborsteld aluminium is een gelakt dibond paneel met een butlet finish, dit wil zeggen dat de plaat is afgewerkt met een witte laklaag. Het geborsteld aluminium geeft je print een industriële metallic look. Vooral bij het printen van zwart-wit foto's geeft dit een gaaf effect.

Snel en eenvoudig te bestellen en vandaag nog in huis.
Specificaties
Bedrukking Full Color
Materiaal 3 mm geborsteld Aluminium

Om je bestelling binnen de gewenste tijd te kunnen uitvoeren hebben wij de te drukken bestanden binnen de gestelde tijd nodig.

Voor onze textiel producten kun je na het afronden van je bestelling de bestanden/foto's/logo's etc. uploaden. Wij maken dan een digitale drukproef voor je. Nadat je deze hebt goedgekeurd nemen wij je bestelling in productie.

Bij de andere producten kun je je ontwerp online maken. Wil je dit niet en heb je je bestanden al opgemaakt volgens de aanleverspecificaties? na het afronden van je bestelling krijg je de mogelijk om eenvoudig je bestand(en) of ontwerp(en) aan ons sturen.