Foto op Aluminium - 3 mm Wit Aluminium

Laat je foto of logo printen op gelakt aluminium en creëer een moderne en strakke look. De 3 mm aluminium plaat is zeer duurzaam en daarmee geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik.

Duurzaam materiaal.

Makkelijk te bevestigen.

Haarscherpe print.


Na het afronden van je bestelling kun je je foto op aluminium ontwerpen of je bestanden aanleveren.
€ 45,00
Incl. btw: €
Totaalprijs:

onze beloftes

Zeker in kwaliteit

  • Next day delivery*
  • Zelf online ontwerpen
  • Gratis verzonden
  • 100% tevredenheidsgarantie

vragen?

contactformulier

Gelakt aluminium of dibond heeft een zwarte kern en is zeer duurzaam. De dibond platen zijn zowel geschikt voor binnen- als buitengebruik en kunnen jaren in alle weertypen gebruikt worden. Gelakt aluminium wordt veel gebruikt voor het printen van foto's maar ook als reclamebord, wandbeplating of presentatiebord. Je foto zal op een fantastische manier tot leven komen.

Snel en eenvoudig te bestellen en vandaag nog in huis.
Specificaties
Materiaal 3 mm Wit Aluminium

Om je bestelling binnen de gewenste tijd te kunnen uitvoeren hebben wij de te drukken bestanden binnen de gestelde tijd nodig.

Voor onze textiel producten kun je na het afronden van je bestelling de bestanden/foto's/logo's etc. uploaden. Wij maken dan een digitale drukproef voor je. Nadat je deze hebt goedgekeurd nemen wij je bestelling in productie.

Bij de andere producten kun je je ontwerp online maken. Wil je dit niet en heb je je bestanden al opgemaakt volgens de aanleverspecificaties? na het afronden van je bestelling krijg je de mogelijk om eenvoudig je bestand(en) of ontwerp(en) aan ons sturen.