Mini Roll Up Banner A4

De Mini Roll Up Banner A4 formaat is een onmisbaar presentatiemiddel op de toonbank, desk of counter. Dankzij de full color print komt je product of boodschap extra goed tot uitdrukking.

Full color haarscherpe print.

Beste prijs.

Snel op te zetten.


Door te kiezen voor “ontwerp en bestel” kun je je basic roll up banner op maat ontwerpen en na het ontwerpen direct bestellen.

Heb je al een bestand kies dan voor “ontwerp later en bestel” je kunt dan je bestand uploaden na het bestellen. Je bestand wordt dan direct gecontroleerd op formaat en resolutie.
€ 39,50
Incl. btw: €
Totaalprijs:

onze beloftes

Zeker in kwaliteit

  • Next day delivery*
  • Zelf online ontwerpen
  • Gratis verzonden
  • 100% tevredenheidsgarantie

vragen?

contactformulier

Een Mini Roll Up Banner A4 formaat is een ideaal presentatiemiddel voor op een balie of counter. Presenteer producten op een andere manier en trek de aandacht met een mini roll up banner A4 formaat.

Ideaal om te gebruiken op toonbank, balie of desk maar ook als productpresentatie in een winkel.

Zet neer en Presenteer!
Specificaties
Hoogte 29,7 cm
Materiaal PVC 510 grams
Bedrukking Full Color
Systeem Basic

Om je bestelling binnen de gewenste tijd te kunnen uitvoeren hebben wij de te drukken bestanden binnen de gestelde tijd nodig.

Voor onze textiel producten kun je na het afronden van je bestelling de bestanden/foto's/logo's etc. uploaden. Wij maken dan een digitale drukproef voor je. Nadat je deze hebt goedgekeurd nemen wij je bestelling in productie.

Bij de andere producten kun je je ontwerp online maken. Wil je dit niet en heb je je bestanden al opgemaakt volgens de aanleverspecificaties? na het afronden van je bestelling krijg je de mogelijk om eenvoudig je bestand(en) of ontwerp(en) aan ons sturen.

Andere producten die mogelijk iets voor jou zijn!