Outdoor Roll Up Banner 80 x 180

De Outdoor Roll Up Banner is ideaal als buitenreclame middel. Dankzij de full color print komt je boodschap extra goed over!. De Outdoor Roll Up Banner is ideaal voor buiten activiteiten, denk aan sportdagen, festivals of een strandevenement.

Enkelzijdige full color print in hoge resolutie.

510 grams PVC.

Voet voor 18 liter water.

Inclusief 2 gratis opbergtassen.


Door te kiezen voor “ontwerp en bestel” kun je je outdoor roll up banner op maat ontwerpen en na het ontwerpen direct bestellen.

Heb je al een bestand kies dan voor “ontwerp later en bestel” je kunt dan je bestand uploaden na het bestellen. Je bestand wordt dan direct gecontroleerd op formaat en resolutie.
€ 149,00
Incl. btw: €
Totaalprijs:

onze beloftes

Zeker in kwaliteit

  • Next day delivery*
  • Zelf online ontwerpen
  • Gratis verzonden
  • 100% tevredenheidsgarantie

vragen?

contactformulier

Naast de Roll Up banners hebben we natuurlijk ook de Outdoor roll up banner en is een ideaal alternatief voor een beachflag. Beachflags zijn helaas nog niet dezelfde dag te leveren, de outdoor roll up banner wel en biedt minstens net zoveel exposure.

Outdoor roll up banners zijn eenvoudig op te zetten en dankzij het waterreservoir blijft hij goed op zijn plaats staan bij lichte wind. Daarnaast leveren we er een handige tassen bij waar de banner precies in past en ook eentje voor het water reservoir. Kortom een echte eyecatcher voor elk buitenevenement.

Specificaties
Hoogte 180 cm
Materiaal PVC 510 grams
Bedrukking Full Color
Systeem Basic

Om je bestelling binnen de gewenste tijd te kunnen uitvoeren hebben wij de te drukken bestanden binnen de gestelde tijd nodig.

Voor onze textiel producten kun je na het afronden van je bestelling de bestanden/foto's/logo's etc. uploaden. Wij maken dan een digitale drukproef voor je. Nadat je deze hebt goedgekeurd nemen wij je bestelling in productie.

Bij de andere producten kun je je ontwerp online maken. Wil je dit niet en heb je je bestanden al opgemaakt volgens de aanleverspecificaties? na het afronden van je bestelling krijg je de mogelijk om eenvoudig je bestand(en) of ontwerp(en) aan ons sturen.

Andere producten die mogelijk iets voor jou zijn!