Wie zijn wij?

Wij zijn Print2Day, de snelste online printer van Nederland en België. In een steeds sneller wordende (online) wereld bieden wij de kans om jouw reclame-uitingen of die van je klant binnen 1 dag in huis te hebben. Wij bieden je de kans om nog sneller te reageren op de vragen van je klanten of om op het laatste moment je vriendengroep te kleden voor een weekend weg of vrijgezellenfeest. 

Online drukwerk maar dan anders

Zoals algemeen bekend is, groeit de online drukwerk markt de laatste jaren enorm en zijn er inmiddels vele spelers actief. Wat maakt dit nieuwe platform uniek?

De hedendaagse online koper raakt steeds meer gewend aan snelle (same day / next day) leveringen van uiteenlopende producten. In de drukwerkmarkt is dit echter nog geen vanzelfsprekendheid. Er zijn diverse sites met producten die met spoed geleverd kunnen worden, echter vaak is het niet duidelijk om welke producten dit gaat en geldt dit zeker niet voor alle producten die aangeboden worden. Hiernaast is de kwaliteit zeer wisselend van de aangeboden producten.

Print2day is anders

Door eigen productie en grote voorraden is het gehele assortiment nog dezelfde dag gereed inclusief bedrukking. Dit geldt niet alleen voor de geprinte artikelen zoals vlaggen, banners en stickers, maar ook voor een compleet assortiment bedrijfs- en promotiekleding. Hierdoor ontstaat een uniek en helder assortiment reclameproducten die binnen 24 uur geleverd kunnen worden.

Er is reeds een selectie gemaakt op basis van kwaliteit, populariteit en drukbaarheid van de producten. In combinatie met de automatische bestandscontrole en online designtool zorgt dit voor een ongekende gebruiksvriendelijkheid voor de klant . Kwalitatief goede producten, eenvoudig besteld en dezelfde dag gereed (of morgen in huis indien verzonden).

Wij controleren alle bestanden gratis voordat de productie gestart wordt. Ook kunt u op de site gebruik maken van een eenvoudige ontwerptool. Per productcategorie hebben we tevens een handige keuze pagina, waarbij wij uitleggen wat de verschillende materialen en producten als eigenschap hebben en voor welke toepassing ze het meest geschikt zijn.

Heeft u op- of aanmerkingen, verbeterpunten of vragen? Laat het ons weten en wij nemen contact met u op.

Print2Day
Snel, goed en betrouwbaar!klantenservice Jasper
Voor vragen of advies hebben wij een 24u klantenservice.

Al onze medewerkers dragen daarmee bij aan onze belofte:

vandaag besteld = morgen in huis
gegarandeerde kwaliteit
productie in eigen huis
Neem gerust contact op met ons vaste team.
neem contact op