Premium Roll Up Banner 85 x 210

De Selected Roll up Banner is de meest verkochte banner in ons assortiment. Voor een lage prijs krijgt u een kwalitatief uitstekende banner! De Banner beschikt over een aluminium paal met een vaste hoogte. Het PVC materiaal is brandvertragend (B1) en waterafstotend. De opzettijd is +/- 1 minuut, doordat de Selected Roll Up Banner zeer eenvoudig in gebruik is. Dankzij de full color print en selected systeem komt je boodschap extra goed tot uitdrukking.

Full color haarscherpe print.

Eenvoudig in gebruik.

Scherpe prijs.

Inclusief gratis opbergtas.


Door te kiezen voor “ontwerp en bestel” kun je je selected roll up banner op maat ontwerpen en na het ontwerpen direct bestellen.

Heb je al een bestand kies dan voor “ontwerp later en bestel” je kunt dan je bestand uploaden na het bestellen. Je bestand wordt dan direct gecontroleerd op formaat en resolutie.
€ 45,00
Incl. btw: €
Totaalprijs:

onze beloftes

Zeker in kwaliteit

  • Next day delivery*
  • Zelf online ontwerpen
  • Gratis verzonden
  • 100% tevredenheidsgarantie

vragen?

contactformulier

Een Selected Roll Up Banner is makkelijk mee te nemen in de gratis draagtas en supersnel op te zetten en weer in te pakken. Je kunt de selected roll up banner meerdere keren gebruiken zonder dat de kwaliteit achteruit gaat.

Ideaal om te gebruiken op beurzen, congressen, voorlichtingsavond maar ook als productpresentatie in een winkel.

Zet neer en Presenteer!
Specificaties
Hoogte 210 cm
Materiaal PVC 510 grams
Bedrukking Full Color
Systeem Selected

Om je bestelling binnen de gewenste tijd te kunnen uitvoeren hebben wij de te drukken bestanden binnen de gestelde tijd nodig.

Voor onze textiel producten kun je na het afronden van je bestelling de bestanden/foto's/logo's etc. uploaden. Wij maken dan een digitale drukproef voor je. Nadat je deze hebt goedgekeurd nemen wij je bestelling in productie.

Bij de andere producten kun je je ontwerp online maken. Wil je dit niet en heb je je bestanden al opgemaakt volgens de aanleverspecificaties? na het afronden van je bestelling krijg je de mogelijk om eenvoudig je bestand(en) of ontwerp(en) aan ons sturen.