Baniervlag met tunnelzoom 100 x 300 cm

Eenvoudig en snel een baniervlag met tunnelzoom van 100 x 300 cm bestellen gemaakt van 110 gr/m2 polyester.

Enkelzijdige full color print in hoge resolutie met 90% doorslag.

110 gr/m2 polyester.

Brandvertragend (B1-gecertificeerd).

Afgewerkt met een witte band en haken.


Door te kiezen voor “ontwerp en bestel” kun je je baniervlag met tunnelzoom op maat ontwerpen en na het ontwerpen direct bestellen.

Heb je al een bestand kies dan voor “ontwerp later en bestel” je kunt dan je bestand uploaden na het bestellen. Je bestand wordt dan direct gecontroleerd op formaat en resolutie.
€ 69,95
Incl. btw: €
Totaalprijs:

onze beloftes

Zeker in kwaliteit

  • Next day delivery*
  • Zelf online ontwerpen
  • Gratis verzonden
  • 100% tevredenheidsgarantie

vragen?

contactformulier

Opvallen bij een beurs, evenement of een andere feestelijke aangelegenheid dan is de baniervlag de ideale manier om de aandacht te trekken. De baniervlag heeft een levensduur van ongeveer 6 maanden, mits je de vlag naar binnen haalt bij een windkracht 6 of hoger.

Deze baniervlaggen ( ook wel mastvlaggen genoemd ) met tunnelzoom worden geprint op 110 gr/m2 transparante polyester. Dit is een veel voorkomend materiaal wanneer het over vlaggen bedrukken gaat. Dit materiaal is tevens B-1 gecertificeerd. Dit wil zeggen dat het materiaal brandvertragend is.

Specificaties
Materiaal 110 gr/m2 polyester
Bedrukking Full Color

Om je bestelling binnen de gewenste tijd te kunnen uitvoeren hebben wij de te drukken bestanden binnen de gestelde tijd nodig.

Voor onze textiel producten kun je na het afronden van je bestelling de bestanden/foto's/logo's etc. uploaden. Wij maken dan een digitale drukproef voor je. Nadat je deze hebt goedgekeurd nemen wij je bestelling in productie.

Bij de andere producten kun je je ontwerp online maken. Wil je dit niet en heb je je bestanden al opgemaakt volgens de aanleverspecificaties? na het afronden van je bestelling krijg je de mogelijk om eenvoudig je bestand(en) of ontwerp(en) aan ons sturen.

Andere producten die mogelijk iets voor jou zijn!