Foto op Plexiglas - 6 mm Plexiglas

Laat je foto of logo printen op plexiglas en creëer een moderne en strakke look. De plexiglas plaat is vormvast en zeer duurzaam. Een foto op plexiglas geeft een ongeëvenaard effect!

Duurzaam materiaal.

Makkelijk te bevestigen.

Haarscherpe print.


Na het afronden van je bestelling kun je je bestand/ontwerp aanleveren.
€ 85,00
Incl. btw: €
Totaalprijs:

onze beloftes

Zeker in kwaliteit

  • Next day delivery*
  • Zelf online ontwerpen
  • Gratis verzonden
  • 100% tevredenheidsgarantie

vragen?

contactformulier

Een foto geprint op 6mm Plexiglas geeft een niet eerder gezien effect aan je foto.

Plexiglas, ook wel acrylglas genoemd geeft u foto een professionele uitstraling. De foto wordt op de achterzijde direct op het plexiglas geprint en geeft daardoor een ongekende diepte. Plexiglas is watervast en zon bestendig.

Specificaties
Materiaal 6 mm Plexiglas

Om je bestelling binnen de gewenste tijd te kunnen uitvoeren hebben wij de te drukken bestanden binnen de gestelde tijd nodig.

Voor onze textiel producten kun je na het afronden van je bestelling de bestanden/foto's/logo's etc. uploaden. Wij maken dan een digitale drukproef voor je. Nadat je deze hebt goedgekeurd nemen wij je bestelling in productie.

Bij de andere producten kun je je ontwerp online maken. Wil je dit niet en heb je je bestanden al opgemaakt volgens de aanleverspecificaties? na het afronden van je bestelling krijg je de mogelijk om eenvoudig je bestand(en) of ontwerp(en) aan ons sturen.