Gevelvlag 150 x 100 cm

Bestel nu hier uw gevelvlag, eenvoudig en supersnel!

Enkelzijdige full color print in hoge resolutie met 90% doorslag.

Brandvertragend materiaal, B1 materiaal.

Weerbestendig.

Band, koord en lus standaard aan de linkerzijde van de gevelvlag.

Polyester doek.


Heb je al een bestand kies dan voor “ontwerp later en bestel” je kunt dan je bestand uploaden na het bestellen. Je bestand wordt dan direct gecontroleerd op formaat en resolutie.

€ 35,95
Incl. btw: €
Totaalprijs:

onze beloftes

Zeker in kwaliteit

  • Next day delivery*
  • Zelf online ontwerpen
  • Gratis verzonden
  • 100% tevredenheidsgarantie

vragen?

contactformulier

De gevelvlag, ook wel kioskvlag genoemd, is de ideale manier om aan uw woning of bedrijfspand te hangen. Met de dubbelzijdige full color print komt uw boodschap zeker over! Het materiaal is brandvertragend (B1materiaal ) en weerbestendig. De band, koord en lus zitten standaard aan de linkerzijde van de gevelvlag.

Specificaties
Materiaal 110 gr/m2 polyester
Bedrukking Full Color

Om je bestelling binnen de gewenste tijd te kunnen uitvoeren hebben wij de te drukken bestanden binnen de gestelde tijd nodig.

Voor onze textiel producten kun je na het afronden van je bestelling de bestanden/foto's/logo's etc. uploaden. Wij maken dan een digitale drukproef voor je. Nadat je deze hebt goedgekeurd nemen wij je bestelling in productie.

Bij de andere producten kun je je ontwerp online maken. Wil je dit niet en heb je je bestanden al opgemaakt volgens de aanleverspecificaties? na het afronden van je bestelling krijg je de mogelijk om eenvoudig je bestand(en) of ontwerp(en) aan ons sturen.