Hoe groot wordt de bedrukking?

 

Je kunt kleding bij ons op meerdere posities bedrukken de maximale maten worden duidelijk getoond in de online ontwerp tool. Wil je de bedrukking aanleveren zonder gebruik te maken van de online ontwerp tool dan hanteren wij de volgende maximale afmetingen (breedte x hoogte):

  • Borst: 28 x 30 cm
  • Rug: 28 x 30 cm
  • Linker- of rechterborst: 10 x 10 cm
  • Linker- rechtermouw: 10 x 10 cm

 

Op welke manier wordt de kleding bedrukt?

 

Het werkt heel eenvoudig, je besteld de kleding en levert ons het te bedrukken bestand/ontwerp aan. Aan de hand van het bestand kiezen wij de best beschikbare druktechniek, deze wordt op de digitale drukproef die je van ons ontvangt vermeld. Pas als je de digitale drukproef hebt goedgekeurd nemen wij de kleding in productie.

 

Kan ik zelf een druktechniek kiezen?

 

Natuurlijk is dat mogelijk. Heb je een voorkeur voor een specifieke druktechniek dan kun je dit aanvragen door het offerte formulier in te vullen. Wij maken dan een passende offerte voor je.

 

Welke druktechnieken zijn er?

 

Wij hebben de mogelijkheid om in eigen huis zeefdruk, borduren, transferdruk, dtg print of pro transferdruk te gebruiken om je kleding te bedrukken. Hierdoor hebben wij altijd de juiste techniek om kwalitatief de beste bedrukking leverenPrint2Day
Snel, goed en betrouwbaar!

 

klantenservice Jasper
Voor vragen of advies hebben wij een 24u klantenservice.

Al onze medewerkers dragen daarmee bij aan onze belofte:

vandaag besteld = morgen in huis
gegarandeerde kwaliteit
productie in eigen huis
Neem gerust contact op met ons vaste team.
neem contact op