Polo print

Polo's voorzien van je eigen foto, tekst of allebei.

Digitale print op verschillende posities.

Ideaal voor feesten, evenementen of als cadeau.

Full color print.

Dames en heren modellen.


Kies de positie die je wilt laten printen en de kleur en het aantal. Bestel en stuur ons je tekst of foto per mail. je krijgt van ons een digitale drukproef zodat je zeker weet dat de polo's worden geprint zoals jij wilt.

Beste stuksprijs: € 14,15
€ 21,85
Incl. btw: €
bestellen

onze beloftes

Zeker in kwaliteit

  • Makkelijk achteraf betalen
  • Next day delivery*
  • Gratis online design tool
  • Gratis verzonden

vragen?

  • 023 - 210 01 42
  • info@print2day.nl
contactformulier

Naast zeefdruk en borduren beschikken wij ook over de mogelijkheid om polo's direct te printen, dtg genaamd. Hierdoor kunnen wij zeer voordelig je polo's voorzien van full color foto's, logo's of teksten. Deze techniek is met name interessant bij afbeeldingen met veel kleuren en kleinere (tot ca 50 stuks) oplages. Bijkomend voordeel is dat we met deze techniek meerdere type bestanden (png, jpeg, etc) kunnen verwerken en tevens foto’s kunnen printen in hoge resolutie.

Specificaties
Merk Clique
Textiel 100% katoen
Kwaliteit 190 gr/m2
Pasvorm regular
Kleuren 14 kleuren
Maten XS - 4XL
Druktechniek DTG

Om je bestelling binnen de gewenste tijd te kunnen uitvoeren hebben wij de te drukken bestanden binnen de gestelde tijd nodig.

Voor onze textiel producten kun je na het afronden van je bestelling de bestanden/foto's/logo's etc. uploaden. Wij maken dan een digitale drukproef voor je. Nadat je deze hebt goedgekeurd nemen wij je bestelling in productie.

Bij de andere producten kun je je ontwerp online maken. Wil je dit niet en heb je je bestanden al opgemaakt volgens de aanleverspecificaties? na het afronden van je bestelling krijg je de mogelijk om eenvoudig je bestand(en) of ontwerp(en) aan ons sturen.

Totaalprijs: