MDF - 12 mm MDF - Full Color Enkelzijdig

Voor reclame-uitingen kunt u kiezen voor MDF. Het materiaal is goed geschikt voor presentaties aan de muur of het plafond en is geschikt voor zowel binnen- als kort buitengebruik.

Full color haarscherpe print.

MDF plaat 12 mm dikte, max. afmeting 150 x 100 cm.

Verschillende formaten.


Door te kiezen voor “ontwerp en bestel” kun je je bestand/ontwerp op maat ontwerpen en na het ontwerpen direct bestellen.

Heb je al een bestand kies dan voor “ontwerp later en bestel” je kunt dan je bestand uploaden na het bestellen. Je bestand wordt dan direct gecontroleerd op formaat en resolutie.

Wilt u andere opties dan beschreven? aarzel niet maar neem contact met ons op via:

023 - 210 01 42

[email protected]

€ 35,00
Incl. btw: €
Totaalprijs:

onze beloftes

Zeker in kwaliteit

  • Next day delivery*
  • Zelf online ontwerpen
  • Gratis verzonden
  • 100% tevredenheidsgarantie

vragen?

contactformulier

MDF: Voor reclame uitingen op displays en licht van gewicht. Let op: de maximale afmetingen uit één stuk zijn 150 x 100 cm!

Bestaat uw ontwerp uit meer dan 1 plaat dan levert u 1 bestand aan waaruit wij de beste verdeling maken. Indien u kiest voor een contour vorm, maak dan uw bestand op met snijtekens. Verschillende afwerkingsmogelijkheden; rechthoek, contour, met gaten in de hoeken (4 gaten) of met gaten in de hoeken en in het midden (6 gaten: 3 boven en 3 onder). De gaten hebben een doorsnee van 4 mm en worden 2,5 cm uit de hoek geplaatst bij grote borden en 1 cm bij kleine borden.

Specificaties
Bedrukking Full Color Enkelzijdig
Materiaal 12 mm MDF

Om je bestelling binnen de gewenste tijd te kunnen uitvoeren hebben wij de te drukken bestanden binnen de gestelde tijd nodig.

Voor onze textiel producten kun je na het afronden van je bestelling de bestanden/foto's/logo's etc. uploaden. Wij maken dan een digitale drukproef voor je. Nadat je deze hebt goedgekeurd nemen wij je bestelling in productie.

Bij de andere producten kun je je ontwerp online maken. Wil je dit niet en heb je je bestanden al opgemaakt volgens de aanleverspecificaties? na het afronden van je bestelling krijg je de mogelijk om eenvoudig je bestand(en) of ontwerp(en) aan ons sturen.