Sticker Groot - Monomeer - Mat

Monomeer stickers zijn geschikt voor tijdelijk gebruik, < 1jaar. De stickers zijn ideaal voor bijvoorbeeld een etalageruit, autoruit of reclameborden. Voor zowel binnen als buiten gebruik.

Full color haarscherpe print.

Geschikt als raamsticker.

Matte afwerking.

Buiten, ideaal voor een tijdelijke actie.


Na het afronden van je bestelling kun je je sticker ontwerpen of je bestanden aanleveren.

€ 25,00
Incl. btw: €
Totaalprijs:

onze beloftes

Zeker in kwaliteit

  • Next day delivery*
  • Zelf online ontwerpen
  • Gratis verzonden
  • 100% tevredenheidsgarantie

vragen?

contactformulier

Monomeer vinyl stickers zijn voordelig, breed inzetbaar en gemakkelijk aan te brengen. Monomeer stickers worden gebruikt op vlakke toepassingen en zijn ideaal voor binnen gebruik en tijdelijke acties buiten. Monomeer stickers worden bijvoorbeeld gebruikt voor reclameborden. De stickers zijn geschikt voor tijdelijk gebruik, < 1jaar.

Specificaties
Bedrukking Full Color
Materiaal Monomeer
Afwerking Mat

Om je bestelling binnen de gewenste tijd te kunnen uitvoeren hebben wij de te drukken bestanden binnen de gestelde tijd nodig.

Voor onze textiel producten kun je na het afronden van je bestelling de bestanden/foto's/logo's etc. uploaden. Wij maken dan een digitale drukproef voor je. Nadat je deze hebt goedgekeurd nemen wij je bestelling in productie.

Bij de andere producten kun je je ontwerp online maken. Wil je dit niet en heb je je bestanden al opgemaakt volgens de aanleverspecificaties? na het afronden van je bestelling krijg je de mogelijk om eenvoudig je bestand(en) of ontwerp(en) aan ons sturen.