Sticker Groot - One Way Vision - Mat

One way vision stickers worden veel gebruikt als bestickering op etalageruiten en autoruiten. One way vision stickers zorgen ervoor dat je wel naar buiten kunt kijken maar niet naar binnen.

Full color haarscherpe print.

Sfeervolle afwerking.

Matte afwerking


Na het afronden van je bestelling kun je je sticker ontwerpen of je bestanden aanleveren.
€ 25,00
Incl. btw: €
Totaalprijs:

onze beloftes

Zeker in kwaliteit

  • Next day delivery*
  • Zelf online ontwerpen
  • Gratis verzonden
  • 100% tevredenheidsgarantie

vragen?

contactformulier

One way vision stickers worden veelal gebruikt op plekken waar je niet wilt dat mensen naar binnen kunnen kijken maar jij wel naar buiten. Stickers met one way vision worden aan de buitenzijde geplakt met de afbeelding naar buiten toe.

De stickers hebben kleine ronde gaatjes in het materiaal waardoor deze voor 50% doorkijkbaar is. De matte afwerking van de sticker zorgt voor een rustige, klassieke uitstraling.
Specificaties
Bedrukking Full Color
Materiaal One Way Vision
Afwerking Mat

Om je bestelling binnen de gewenste tijd te kunnen uitvoeren hebben wij de te drukken bestanden binnen de gestelde tijd nodig.

Voor onze textiel producten kun je na het afronden van je bestelling de bestanden/foto's/logo's etc. uploaden. Wij maken dan een digitale drukproef voor je. Nadat je deze hebt goedgekeurd nemen wij je bestelling in productie.

Bij de andere producten kun je je ontwerp online maken. Wil je dit niet en heb je je bestanden al opgemaakt volgens de aanleverspecificaties? na het afronden van je bestelling krijg je de mogelijk om eenvoudig je bestand(en) of ontwerp(en) aan ons sturen.

Andere producten die mogelijk iets voor jou zijn!