Sticker Groot - Polymeer - Glans

Polymeer stickers zijn geschikt voor langdurig gebruik op zowel vlakke als lichtgebogen ondergrond. Een Polymeer sticker is kwalitatief hoogwaardiger dan een monomeer sticker, daarnaast krimpen de stickers ook minder snel.

Full color haarscherpe print.

Binnen en buiten gebruik.

Glans afwerking.

Krimpen minder snel.


Na het afronden van je bestelling kun je je sticker ontwerpen of je bestanden aanleveren.
€ 35,00
Incl. btw: €
Totaalprijs:

onze beloftes

Zeker in kwaliteit

  • Next day delivery*
  • Zelf online ontwerpen
  • Gratis verzonden
  • 100% tevredenheidsgarantie

vragen?

contactformulier

Polymeer stickers zijn geschikt voor langdurig gebruik zowel binnen als buiten. Het grote voordeel van een Polymeer sticker is dat de stickers zowel op een vlakke als lichtgebogen ondergrond kan worden geplakt. Polymeer stickers zijn kwalitatief hoogwaardiger dan monomeer stickers, ze krimpen minder en zijn daardoor ook geschikt voor langdurig gebruik.

Polymeer vinyl stickers zijn weerbestendig en worden vooral gebruikt voor promotionele acties zoals bijvoorbeeld autostickers en raamstickers.

Specificaties
Bedrukking Full Color
Materiaal Polymeer
Afwerking Glans

Om je bestelling binnen de gewenste tijd te kunnen uitvoeren hebben wij de te drukken bestanden binnen de gestelde tijd nodig.

Voor onze textiel producten kun je na het afronden van je bestelling de bestanden/foto's/logo's etc. uploaden. Wij maken dan een digitale drukproef voor je. Nadat je deze hebt goedgekeurd nemen wij je bestelling in productie.

Bij de andere producten kun je je ontwerp online maken. Wil je dit niet en heb je je bestanden al opgemaakt volgens de aanleverspecificaties? na het afronden van je bestelling krijg je de mogelijk om eenvoudig je bestand(en) of ontwerp(en) aan ons sturen.

Andere producten die mogelijk iets voor jou zijn!