Sticker Groot - Transparant - Glans

Transparante stickers zijn geschikt voor langdurig gebruik op zowel vlakke als lichtgebogen ondergrond. De kleur wit in uw ontwerp blijft transparant op de sticker.

Full color haarscherpe print.

Binnen gebruik.

Glans afwerking.

Uitstekende kwaliteit en gaat lang mee.


Na het afronden van je bestelling kun je je sticker ontwerpen of je bestanden aanleveren.

€ 35,00
Incl. btw: €
Totaalprijs:

onze beloftes

Zeker in kwaliteit

  • Next day delivery*
  • Zelf online ontwerpen
  • Gratis verzonden
  • 100% tevredenheidsgarantie

vragen?

contactformulier

Transparante stickers zijn geschikt voor langdurig binnengebruik. De afbeelding is alleen binnen goed zichtbaar, wilt u de sticker van buiten zichtbaar maken dan kunt u in de opmerking aangeven dat de sticker gespiegeld moet worden geprint. De kleur wit in de afbeelding blijft transparant in de print waardoor een bijzonder mooi effect ontstaat.

Specificaties
Bedrukking Full Color
Materiaal Transparant
Afwerking Glans

Om je bestelling binnen de gewenste tijd te kunnen uitvoeren hebben wij de te drukken bestanden binnen de gestelde tijd nodig.

Voor onze textiel producten kun je na het afronden van je bestelling de bestanden/foto's/logo's etc. uploaden. Wij maken dan een digitale drukproef voor je. Nadat je deze hebt goedgekeurd nemen wij je bestelling in productie.

Bij de andere producten kun je je ontwerp online maken. Wil je dit niet en heb je je bestanden al opgemaakt volgens de aanleverspecificaties? na het afronden van je bestelling krijg je de mogelijk om eenvoudig je bestand(en) of ontwerp(en) aan ons sturen.