Welk materiaal sticker kies ik?

 

Er zijn verschillende materialen en afwerkingen te kiezen voor stickers. Hieronder vind je een korte uitleg waardoor je snel de juiste sticker kiest:

 

One Way Vision: One way vision stickers worden veel gebruikt als bestickering op etalageruiten en autoruiten.

One way vision stickers zorgen ervoor dat je wel naar buiten kunt kijken maar niet naar binnen.

Het materiaal voor de One way vision sticker is geperforeerd vinyl dit bestaat voor 40 % uit gaatjes en 60% is printbaar. De sticker heeft een zwarte verwijderbare lijmlaag.

Geschatte levensduur: 2-3 jaar

 

Polymeer: Polymeer stickers zijn geschikt voor langdurig gebruik zowel binnen als buiten.

Het grote voordeel van een Polymeer sticker is, dat de stickers zowel op een vlakke als licht gebogen ondergrond kan worden geplakt.

Polymeer stickers zijn kwalitatief hoogwaardiger dan monomeer stickers, ze krimpen minder en zijn daardoor ook geschikt voor langdurig gebruik.

Polymeer vinyl stickers zijn weerbestendig en worden vooral gebruikt voor promotionele acties zoals bijvoorbeeld autostickers en raamstickers. De stickers worden voorzien van een glanzende of matte laminaat waardoor ze krasvast zijn.

Geschatte levensduur: 2-3 jaar

 

Monomeer: Geschikt voor vlakke, niet gebogen ondergronden.

Voor zowel binnen als buiten gebruik als tijdelijke toepassingen, voor tijdelijke acties is monomeer een goede keuze.

De stickers zijn ideaal voor bijvoorbeeld een etalageruit, autoruit of reclameborden. De lijm is uitsluitend droog te plakken.

Geschatte levensduur: <1 jaar

 

Glans of Mat laminaat: Een sticker voorzien van een glans of mat laminaat heeft een langere levensduur. Hierdoor is de sticker kras vast en beter beschermd tegen weersinvloeden.

 

Wit / Transparant vinyl: Wit Vinyl: wordt het meest gebruikt. Het voordeel van wit is dat de kleuren altijd goed uitkomen, ongeacht op welke ondergrond je de stickers plakt.

Bij transparant vinyl moet je er altijd rekening mee houden dat de kleuren van de sticker kunnen vertekenen, omdat de ondergrond bijvoorbeeld te donker is.

Transparant Vinyl: het voordeel van transparant is dat je alleen de afbeelding of tekst die op de sticker gedrukt is ziet. Bijvoorbeeld als je op zoek bent naar stickers voor op je raam.Print2Day
Snel, goed en betrouwbaar!

 

klantenservice Jasper
Voor vragen of advies hebben wij een 24u klantenservice.

Al onze medewerkers dragen daarmee bij aan onze belofte:

vandaag besteld = morgen in huis
gegarandeerde kwaliteit
productie in eigen huis
Neem gerust contact op met ons vaste team.
neem contact op